HTML

Munka & Koncert

2012.05.03. 15:24 liberal youth

 Mint már említettem, szereztem munkát is, méghozzá egy diákoknak ideális helyen. A bambergi Stechert Arenában dolgozom, ahol ún. Aushilfearbeitot, azaz segédmunkát végzek. Színpadot, tribünt építünk (majd bontunk le), padlót fektetünk (majd szedünk fel), a kosárpalánkokat hurcolásszuk ide-oda, székeket, asztalokat rakodunk, egyszóval minden egyes rendezvényre újra és újra átalakítjuk az Arenát. Ez nem mindig a legegyszerűbb feladat, hiszen ez Bayern harmadik legnagyobb arénája, 7000 fő befogadására képes. A munkabeosztás teljesen rugalmas, a megadott időpontokból mindenki akkor megy, amikor éppen ráér (és ha éppen előbb el kell jönnie, arra is lehetőség van), a fizetés meg magyar szinten kimagasló. Egyszóval igen jó helyet találtam, bár egy-egy 8 órás éjszakai rakodás után, vagy amikor az egész arénát négyen rendezzük át, egy fél napra minimum használhatatlan vagyok.

A múltkor viszont újabb pozitív meglepetéssel szolgált nekünk az Arena. Este 11-re mentünk dolgozni (valami koncert után kellett kosárpályává alakítani a csarnokot), és amikor odaértünk, közölték velünk, hogy a koncert még egy órán át tart, addig nyugodtan bemehetünk. Be is mentünk, és kiderült, hogy egy Uriah Heep koncert közepébe csöppentünk! Mondanom sem kell, hogy nagy élmény volt, - legnagyobb talán Mick Box három perces szólója, -  készítettem pár videót (persze a minőség hagy maga után kívánnivalót), illetve fényképet is. A koncert után nekiálltunk pakolni (azért nem kis technikával dolgoznak a srácok), az egyik pihenő közben pedig bemehettünk a színészek öltözőjébe, az otthagyott kaját-piát elfogyasztani. :P (Egyébként mindig kapunk valamit, ha mást nem, egy üveg ásványvizet, meg csomószor ott is hagynak a csarnokot használók bontatlan csokikat, banánt, egy csomag gumicukrot stb.)

Pár kép az Arenáról (miután a koncert után átrendeztük a másnapi kosármeccsre), és egy rólunk a koncerten: https://picasaweb.google.com/116099521609997071864/StechertArenaUriahHeepKoncert?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMSl-87r3Nb-cQ&feat=directlink

És borzasztó minőségű videók a koncertről :D - csak hogy ha valakit érdekel, az belenézhessen, h mégis milyen volt:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL808B0568EDA8210E

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aronbambergben.blog.hu/api/trackback/id/tr1004486493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása